Vítejte na stránce Spolek leteckých modelářů Litomyšl ...... Dnes je 16.07. 2024 02:08
Vložte váš email pro zasílání novinek ze stránky
  

O nás



Jsme parta nadšenců z Litomyšle a širokého okolí, které spojuje společná záliba a tou je létání s modely různého druhu a jejich stavba.

K tomu nám slouží naše letiště ve Vlkově, které pro tyto účely pravidelně udržujeme.

Každým rokem zde pořádáme několik divácky zajímavých akcí pro veřejnost, při kterých nás navštěvují naši kamarádi modeláři z různých částí republiky.

Pokud je letové počasí, tak zde létáme zejména o víkendech pro radost, není ovšem výjimkou, že nás na našem letišti najdete i v průběhu pracovních dní.

Při pohybu osob a modelů na letišti se řídíme pokyny dle "Provozního řádu letiště", abychom zajistili na letišti maximální možnou úroveň bezpečnosti jak samotných pilotů modelů, tak i případných návštěvníků.

Od května roku 2016 je náš spolek oficiálně zapsaný u krajského soudu v Pardubicích se všemi právními náležitostmi.

Spolek pracuje dle svých schválených stanov.

Jeho činnost je řízena čtyřčlenným výborem v čele s předsedou spolku.

Nejsme uzavřenou komunitou, rádi mezi sebou přivítáme další zájemce , kteří budou mít o modelařinu zájem a chtěli by se začít věnovat tomuto krásnému koníčku bez ohledu na rozměr a výkon modelu, neomezujeme se pouze na silné motorové modely.

Samozřejmostí je i otevřenost všem návštěvníkům, kteří si budou chtít zpestřit své volné chvíle procházkou do Vlkova, potěší nás váš zájem o letecké modelářství ….

panacci  Návštěvnost:
Celkem: 601994     Dnes: 26     Včera: 239
Prodej a půjčovna přívěsů Česká Třebová | Mateřská škola U Stadiónu | Spolek leteckých modelářů Litomyšl | Webhosting WEDOS